Webshop > Overzicht > ENJOY jubileum magazine

Big Green Egg - ENJOY jubileum magazine - . € 24,50
ENJOY jubileum magazine

Een culinaire ontdekkingsreis door Europa
Back to nature met chef-kok Ants Uustalu (Talinn, Estland), met Fran Lopez op smaakexpeditie in de Delta van de Ebro (Catelonie, Spanje), de natuurlijke en biologische keuken van Sasu Laukkonen (Helsinki, Finland), met vega-gerechten de sterren van de hemel koken met Chef-kok Pietro Leeman (Milaan, Italie) en inspiratie van sterrenchefs van eigen bodem: Rene Brienen en Edwin Vinke. Maar ook pizzabakken op de Big Green Egg met Meesterpizzabakker Angelo Caprio (Napels, Italie), een foodtour door Kopenhagen met signature dishes die op de EGG worden bereid en de smaakcreaties van Hidde de Brabander (Meester Patissier), gecreeerd op de Big Green Egg. En natuurlijk ingredienten en eetgewoonten uit de bakermat van Big Green Egg: Atlanta!

Inspiratie in de vorm van meer dan 70 recepten. Eenvoudige, originele en smaakvolle gerechten met vis- en schaaldieren, vlees, wild&gevogelte, groenten, patisserie&brood en desserts van de Big Green Egg!
Bestellen
MaatArtikelcodePrijsAantal
.9789491525889€ 24,50