Webshop > Overzicht > Crockpot SlowCooker 5 KD

Crockpot - Crockpot SlowCooker 5 KD - , € 99,00
Slow Cooker 5L klapdeksel
Secuur mooie gerechten garen, zoals u gewend bent van Crock-Pot!
Deze uitvoering kent een handig deksel, dat vastzit aan het apparaat!
(uiteraard ook eenvoudig los te koppelen)
en Crock-Pot is..

..Het toverpotje met stekker, dat zeer geleidelijk en secuur gerechten gaart.

In de vluchtige hedendaagse maatschappij leek geen plaats meer voor langkook-gerechten. Terwijl wereldwijd de mooiste recepten lagen te verpieteren, werd hard gewerkt aan de Crock-Pot: het antwoord op de vraag of we ooit nog pruttelgerechten op tafel mochten verwelkomen. Ja dus! Aanbakken of overgaar koken is geen mogelijkheid. Een dag is in te delen naar behoefte, terwijl de Crock-Pot in de keuken (veilig!) doorpruttelt.

Waarom Crock-Pot?
Neem een willekeurig stukje vlees. Het weefsel van vlees bevat verschillende soorten eiwitten, elk met een eigen functie. Wat in dit geval van belang is: bij 55 graden gaan zogeheten myosinevezels krimpen, waardoor spiercellen vocht losgelaten. Bij temperaturen van rond de 65 graden beginnen collageenmoleculen te veranderen. Deze taaie moleculen, die als functie hebben de spieren stevig bij elkaar houden, smelten. De vrijgekomen gelatine lost op in het stoofvocht waardoor een rijke jus ontstaat. Maar belangrijker: zo krijgt de Crock-Pot ieder taai stukje vlees botermals! Maar de Crock-Pot is echt niet alleen je vleesspecialist! De relaxte bereidingswijze is een openbaring voor het maken van al jouw gerechten. Pudding, risotto, groente, pate, saus, cake, bouillon.. Ga voor avontuur! Maar ontdek ook de enorme toegevoegde waarde die Crock-Pot voor jouw lievelingsgerechten heeft!

Normaal zijn we van gemakseten niet gewend dat het vers en gezond is! Vanaf nu wel.
Een Crock-Pot bespaart energie. Niet alleen omdat werk uit handen wordt genomen, maar ook omdat het apparaat op stand LOW niet meer stroom gebruikt dan 150 watt en op stand HIGH niet meer dan 210 watt.
Bestellen
MaatArtikelcodePrijsAantal
5 liter5011773064415€ 99,00