Webshop > Overzicht > Demeyere ControlInduc 28 cm

Demeyere - Demeyere ControlInduc 28 cm - , € 215,00
CONTROLINDUC
Inductiefornuizen ontwikkelen in korte tijd een zeer intensieve warmte. Om de ideale baktemperatuur te behouden, ontwikkelde Demeyere bak-/koekenpannen met ControlInduc, een uniek veiligheidssysteem dat de maximale temperatuur van de pan beperkt tot 250C op inductiefornuizen. ControlInduc zorgt zo voor een pan die steeds warm blijft en verzekert een optimale warmteverdeling tot aan de rand van het product, zonder gevaar voor oververhitting. Voor de ControlInduc pannen biedt Demeyere een garantie van 30 jaar op alle productie- of materiaalfouten; 10 jaar garantie voor professioneel gebruik. En kan in de vaatwasser.  
Silvinox is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.
Door hun uitvoering en vorm uit massief gegoten roestvrij staal 18/10 blijven de grepen langer koel op elektrische fornuizen. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygienisch. Vuil, vet of bacterin krijgen geen kans om zich in te nestelen.
BAKKEN MET OLIE EN BOTER
Stap 1: Doe olie en/of boter in de pan en zet het kookvuur op een hoger vermogen, ongeveer 70-80% van het totale vermogen.
Stap 2: Voordat de boter bruin wordt of de olie begint te roken verminder je de intensiteit van het vuur met 20 tot 30%, afhankelijk van het type fornuis en het vermogen.
Stap 3: Wacht een tiental seconden en leg het voedsel in de pan.
Stap 4: Laat het voedsel goed dichtschroeien en draai het vervolgens om.
Bestellen
MaatArtikelcodePrijsAantal
28 cm5412191166284€ 215,00