Webshop > Overzicht > Demeyere ControlInduc 24 cm

Demeyere - Demeyere ControlInduc 24 cm - , € 195,00

CONTROLINDUC
Inductiefornuizen ontwikkelen in korte tijd een zeer intensieve warmte. Om de ideale baktemperatuur te behouden, ontwikkelde Demeyere bak-/koekenpannen met ControlInduc, een uniek veiligheidssysteem dat de maximale temperatuur van de pan beperkt tot 250C op inductiefornuizen. ControlInduc zorgt zo voor een pan die steeds warm blijft, zonder gevaar voor oververhitting. Voor de ControlInduc pannen biedt Demeyere een garantie van 30 jaar op alle productie- of materiaalfouten; 10 jaar garantie voor professioneel gebruik.  
MEERLAGEN
Het unieke ControlInduc meerlagenmateriaal wordt zowel in de bodem als in de zijkanten van de producten gebruikt en verzekert een optimale warmteverdeling tot aan de rand van het product en een perfecte controle over het bereidingsproces, zonder gevaar voor oververhitting.

CONTROLINDUC
De ControlInduc pannen danken hun bijzondere eigenschap aan het speciale magnetische materiaal dat in de buitenlaag van het product wordt gebruikt. Het is een unieke legering die magnetisch blijft tot aan 250C. Boven deze temperatuur verliest ze haar magnetische eigenschappen en beveelt zo aan de inductieplaat om de energie te verminderen.
SILVINOX
Silvinox is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.
GREEP
Door hun uitvoering en vorm uit massief gegoten roestvrij staal 18/10 blijven de grepen langer koel op elektrische fornuizen. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygienisch. Vuil, vet of bacterin krijgen geen kans om zich in te nestelen.
Plaats de bakpan steeds in het midden van een kookplaat die aangepast is aan de bodemdiameter van het product. Specifiek voor
Bestellen
MaatArtikelcodePrijsAantal
24 cm5412191166246€ 195,00